Cirkelstad Limburg – Opschaling circulariteit in bouwprojecten

Op maandag 2 december, trappen wij als één gezamenlijk Limburg af in de opschaling van circulair bouwen in onze provincie. Tijdens deze speciale gelegenheid lanceren wij aanstaande projecten met circulaire ambities en geven wij een boost aan de sector in transitie met een eenduidige taal en ondersteuning bij projecten. Wij zouden jou hier graag bij aanwezig hebben. 

Van ambitie naar realisatie in de circulaire bouw 
Opdrachtgevers hebben grote ambities voor een gezond, circulair en duurzame gebouwde omgeving. Opdrachtnemers staan klaar om circulariteit toe te passen en vernieuwing door te voeren in projecten. Producenten en leveranciers spelen in op de vraag naar beter, gezonder materiaal dat past bij de circulaire transitie. 

Tijdens het Cirkelstad Limburg evenement presenteren wij inspirerende projecten met circulaire ambities, gedragen door een brede coalitie van betrokken partijen. Samen spreken we ons uit voor het versnellen van deze transitie – met de focus op wat nu al kan. Om dit kracht bij te zetten ondersteunen wij deze projecten met advisering in de toepassing van circulariteit volgens Het Nieuwe Normaal.  

Cirkelstad Limburg 

Cirkelstad Limburg is onderdeel van het landelijke Cirkelstad-netwerk werkt samen met Limburgse koplopers om circulariteit concreet te implementeren in projecten binnen onze provincie. Met Het Nieuwe Normaal creëren we een eenduidige taal rondom circulariteit.   

Wij nodigen iedereen van harte uit om vooraf of tijdens het evenement in gesprek te gaan met onze ‘spinners’ en partners en samen nieuwe verbindingen te verkennen. 

Zet maandag 2 december in jouw agenda! 
Op maandag 2 december presenteren we lopende en aankomende projecten. Wij zouden jou hier graag bij aanwezig hebben om onderdeel te zijn van de komende ontwikkelingen. 

Datum: Maandag, 2 december, 2025 
Tijd: 10:00-12:00 ochtendprogramma voor producenten/leveranciers en opdrachtnemers 
13:00-15:00 middagprogramma voor opdrachtgevers en opdrachtnemers 
Waar: NTB 

De officiële uitnodiging met gedetailleerd programma en registratielink volgt snel.  

Wij kijken uit naar deze speciale gelegenheid! 
Met vriendelijke groet, namens het hele Cirkelstad Limburg netwerk, 
Bas van de Westerlo, 
Spinner Cirkelstad Limburg 

Bas van de Westerlo

Spinner Cirkelstad Limburg, Cirkelstad Internationaal

06 551 819 46
< Internationale Sectordag Duurzame Gebouwde Leefomgeving 2024 | Training 22 oktober: Het Nieuwe Normaal Infra >